Kort om os

Vestsjællands Maskiner

Din fleksible leverandør

Vestsjællands Maskiner ApS er dit fleksible firma med et stort sortiment af maskiner. Vi skræddersyer altid en aftale efter den enkeltes krav og ønsker. Det handler om dine behov, og i den forbindelse er vi selvfølgelig tilgængelige døgnet rundt.

I vores sortiment finder du nye maskiner, og i tæt samarbejde med JS Maskinsalg, har du også mulighed for at leje eller købe en brugt maskine. Du har til hver en tid også mulighed for serviceeftersyn og lovpligtige eftersyn af din maskine. 

Står du derfor og skal leje, købe eller finansiere en maskine, er du velkommen til at tage kontakt. Vi samarbejder med SG-finans, som gør det muligt at finansiere en maskine, hvis det er dit behov. Vi tilpasser os din forespørgsel, så du er sikker på at få mest mulig ud af din leje eller dit køb. Få et uforpligtende tilbud.

Salg og skræddersyet lejeaftaler afmaskiner

Vestsjællands Maskiner sælger nye og brugte maskiner. Se vores brede sortiment og lad dig inspirere til din næste aftale.

Vores mission

Vi prioriterer dine ønsker og behov

Vestsjællands Maskiner ApS er din fleksible udlejer af nye og brugte maskiner. Vi sælger og laver lejeaftaler, der passer til lige netop din forespørgsel. Skulle det også ske, at du mangler en bestemt maskine i vores sortiment her på siden, kan du altid tage kontakt til os.

Vi skræddersyer hver enkel lejeaftale, uanset om du har behov for at lease, købe eller finansiere en maskine. Du kan altid tage kontakt til os helt uforpligtende, så du har mulighed for at høre mere om dine muligheder hos os. Vi vægter, at være din fleksible leverandør.

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål i forbindelse med en lejeaftale, et køb, lovpligtigt eftersyn eller lignende? Vi står klar til at høre, hvad dine behov er, så du får en aftale, der rummer dine ønsker.